Τρόποι πληρωμής:

Η πληρωμή πραγματοποιείται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa/MasterCard/ Maestro/Diners οποιασδήποτε τράπεζας (χωρίς επιπλέον χρέωση) ή και με άμεση τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαρισμό ή μέσω e-banking 

Τράπεζα Alpha Bank : 

Αρ. ΛΟΓ.: 900 00 2002 023079

IBAN : GR4601409000900002002023079

Στην αιτιολογία κατάθεσης ο πελάτης οφείλει να ορίζει σαφή αιτιολογία πληρωμής που να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμό του, προκειμένου η εταιρεία να μπορεί να αντιστοιχίσει την πληρωμή με την παραγγελία του πελάτη.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.

Για τη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή εναλλακτικά να μας στείλετε ένα e-mail στο [email protected] με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα, η εταιρεία κάνει δεκτά εμβάσματα στα οποία τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία (επιλογή επιβάρυνσης εντολέα).