Πως επιλέγουμε και τοποθετούμε τα ένθετα;
Αρχικά επιλέγουμε το εξώφυλλο που σας εκφράζει και στη συνέχεια επιλέγουμε τι ένθετα θα θέλατε στο εσωτερικό του. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως ένθετα για σημειώσεις είτε με κενές σελίδες , είτε με γραμμές. Ένθετο ημερολογίου : μηνιαίο , 7μαδιαίο σε δύο διατάξεις και ημερήσιο.
Ένθετο για sketching με διάτρηση ή και χωρίς. Οι διαστάσεις είναι δύο 11χ21 και 11χ17,5. Σε προσωπικό mail μου λέτε την διάσταση που επιθυμείτε. Η προτεινόμενη πάντα είναι η 11χ21 η λεγόμενη travellers notebook. Μέσα στο εξώφυλλο υπάρχουν 4 ελαστικά κορδόνια όπου μπορούν να τοποθετηθούν τα ένθετα. Μπορούν να χωρέσουν αρχικά 4 ένθετα αλλά με κάποια έξυπνα κολπάκια μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και 6 ένθετα. Εσείς επιλέγετε πως θα τοποθετήσετε τα ένθετα στο εσωτερικό του εξωφύλλου.

Ποιος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης;
Από την στιγμή που κάνετε την παραγγελία μέσα σε 3-4 εργάσιμες μέρες θα είναι στην πόρτα σας. Αν όμως γίνει μια custom made παραγελία μπορεί να αργήσει παραπάνω , περίπου 7-10 εργάσιμες μέρες.

Ποια είναι η ποιότητα των δερμάτων σας;
Τα δέρματα που χρησιμοποιώ είναι crazy horse, napa , nubuck με φυσική επεξεργασία φυτικής δέψης. Είναι ιταλικά δέρματα Τοσκάνης εξαιρετικής ποιότητας με πιστοποίηση ISO.

Πώς γίνεται η φροντίδα του δέρματος;
Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο και μέρη με πολύ υγρασία. Αποφεύγετε το νερό της βροχής. Κάποια είδη δέρματος χρειάζονται φροντίδα με το ειδικό balm που παρέχουμε σε κάθε παραγγελία. Αυτό μπορεί να γίνει μία φορά τον χρόνο αν το θελήσετε. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό μικρό πανάκι παίρνουμε μια μικρή δόση από το balm και απλώνουμε σιγά σιγά σε μία μικρή γωνία του δέρματος έτσι ώστε να καταλάβουμε πως αντιδρά το δέρμα. Απλώνουμε με απαλές κινήσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια. Μπορείτε να το κάνετε και με το δάχτυλο σας για καλύτερο έλεγχο. Θα παρατηρήσετε ότι σιγά σιγά το χρώμα θα σκουραίνει και θα σας φανεί πιο “ζωντανό”. Μέσα σε 24 ώρες το χρώμα θα επανέλθει όπως ήταν στην αρχική του μορφή.